Ivanti – generální partner Mistryň ČR ve florbale

PRAHA — 23 července 2017 —

Společnost Ivanti, americký výrobce software, se stala pro následující tři roky generálním partnerem osminásobných Mistryň České republiky ve florbalu. Florbalový klub tak do nové sezóny vstupuje s novým názvem: „Ivanti Tigers Jižní Město“.

Markéta Šteglová, předsedkyně klubu k novému partnerství řekla: „Jsme moc rádi, že jsme díky nové spolupráci se společností Ivanti získali silného a respektovaného partnera. Po následující tři roky spojíme s Ivanti naše jméno a věříme, že ho budeme co nejlépe reprezentovat tím, že se nám podaří navázat na naše úspěchy jak v nejvyšších soutěžích žen a juniorek, tak i v ostatních mládežnických týmech.

Je nám velkou ctí, že jsme se stali partnerem osminásobných Mistryň České republiky. Ivanti patří ve svém oboru k nejlepším na světě a je proto přirozené, že se chceme spojit s těmi nejlepšímiFlorbal jsme si vybrali z toho důvodu, že jej považujeme za jeden z nejpopulárnějších a nejrychleji rostoucích sportů v Česku a chceme se podílet na jeho dalším rozvoji“ uvedl Jan Písařík, Territory Manager Ivanti, Czech Republic.

V Ivanti Tigers se i nadále zaměřují především na výchovu hráček pro elitní družstvo juniorek a žen. V současné době u nich aktivně hraje 130 hráček a hráčů.

Společnost Ivanti má sídlo v Utahu, kousek od Salt Lake Sity, což je oblast nazývána „příští Silicon Valley“. Má 36 kanceláří ve 23 zemích, zaměstnává více než 1600 lidí a obsluhuje více než 22 tis. zákazníků po celém světě a ze všech průmyslových odvětvích. Ivanti vzniklo jako nový název subjektu, který spojil úspěšné softwarové řešení LANDesk a HEAT.

Pro více informací navštivte www.ivanti.cz a http://www.tigersflorbal.cz/

Kontakty pro sdělovací prostředky

Helen Carroll